U kojem to gradu živimo?

Gotovo svakodnevno od vas nam stižu dopisi i fotografije, uvaženi čitatelji. U većini slučajeva riječ je o kritikama propusta koji nam u većoj ili manjoj mjeri utječu na kvalitetu života. Danas objavljujemo jedno otvoreno pismo i dvije priložene ilustracije:

„Poštovanje, imam jedno otvoreno pismo javno upućeno Gradskim službama pa me interesira: ja i ostali stanari u ulici Bana Ivana Karlovića  smo  gradski obveznici  plaćanja Gradu: komunalni namet; pa plaćanje otpada  i još drugih stvari, ali… ??? Mene interesira  čijem mi gradu pripadamo i kome mi da se obratimo za uređenje i odvoz smeća ispred zgrade (ponedjeljkom se odvozi)  kao i za odvoz snijega koji  je na nogostupu nabacan od strane  zimske službe, a koji  gle ČUDNO (!!!! ????)  sa druge strane ulice je do asfalta  očišćeno. Pa se stvarno s pravom pitam u kojem mi to GRADU živimo ????

Ista slika je i na raskrsnicama gdje je snijeg nabacan sa strane pa kad izlaziš iz sporedne ulice na glavnu ili obrnuto –to graniči sa NEMOGUĆOM  MISIJOM( ili po pazariški  „ NEBI NEDILJA“).

Evo malo sličica mojoj tvrdnji i nadam se da će neko reagirati (ali ne iduće godine)“.

Zahvaljujemo vam na dopisu i fotografijama!

L.O.