U ponedjeljak zakazana 37. sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića

0

Novoizabrani gradonačelnik Grada Gospića, Darko Milinović, predložio je 27 točaka dnevnog reda za 37. sjednicu Gradskog vijeća, koja je zakazana za ponedjeljak, 15. srpnja 2024. godine s početkom u 12 sati. Jedna od tema na sjednici bit će prijedlog Proračuna Grada Gospića za 2024. godinu.

Među 27. točaka predloženog Dnevnog reda su i točke koje se odnose na programe javnih potreba u predškolskom odgoju i obrazovanju, školstvu, zdravstvenoj zaštiti i socijalnoj skrbi, kulturi, tehničkoj kulturi, udrugama i sportu.

U Dnevnom redu našle su se i točke koje se odnose na korištenje sredstava od raspolaganja poljoprivrednim zemljištem na području grada Gospića, kao i promjena namjene poljoprivrednog zemljišta, održavanje i gradnja komunalne infrastrukture, financiranje političkih stranaka, izmjena i dopuna Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića Pahuljica Gospić, kao i Odluka o osnivanju prava služnosti u korist trgovačkog društva Usluga d.o.o.za vodoopskrbu i odvodnju te Odluka o osnivanju prava služnosti nekretnine u korist Gorana Udorovića.

L.O.