U prometnoj nesreći na A1 teško ozlijeđena jedna osoba

0

Jučer, 12. rujna na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je sedam prometnih nesreća, od kojih su tri s ozlijeđenim osobama (jedna s teško, dvije s lakše ozlijeđenim osobama) i četiri s materijalnom štetom. Od navedenih prometnih nesreća izdvajamo prometnu nesreću s ozlijeđenim osobama:

– jučer oko 18 sati na autocesti A1, kod 145 km, u visini Otočca  u smjeru Splita, 21-godišnja njemačka državljanka upravljajući osobnim vozilom marke „Citroen“, njemačkih nacionalnih oznaka, uslijed umora je u jednom trenutku zaspala i izgubila nadzor nad vozilom, sletjela u desno van kolnika, te prednjim dijelom vozila udarila u metalnu zaštitnu ogradu, koja je prošla kroz unutrašnjost vozila.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 36-godišnji njemački državljanin, putnik iz vozila koji je nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Gospić prevezen u KBC Rijeka gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede, dok je vozačica zadobila lake tjelesne ozljede okvalificirane u Domu zdravlja Otočac.

Protiv vozačice je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće.

MUP