U Senju održan Memorijalni rukometni turnir „Robert Barbić – Beli“

0
Foto: Nick M.

U organizaciji Rukometnog kluba Senj,a pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja i Grada Senja na turniru su se natjecale četiri ekipe: RK „Trsat“ iz Rijeke, RK „Zadar 1954“ iz Zadra, RK „Arena-Jadrograd“ iz Pule, RK „Senj“ iz Senja.
U čast poginulom senjskom branitelji Robertu Barbiću Belom, na samom činu otvorenja prisustvovao je savjetnik Ministra branitelja Marko Ratković, koji se prigodnim riječima obratio okupljenima. Gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina također je pozdravio okupljene i sudionike, te je naglasio kako će Grad Senj uvijek financijski podržavati ovakve manifestacije i natjecanja. Sam čin otvorenja pripao je zamjeniku župana Ličko – senjske županije Vici Nekiću.
Natjecanje je prošlo u sportskom duhu, a prvo mjesto osvojio je RK „Trsat“ , dok je najboljim igračem proglašen Fran Daksijević igrač RK „Trsata“. Pehare su predali predsjednik Rukometnog kluba „Senj“ Branimir Tomljanović, Predsjednik zajednice sportova LSŽ Milan Radošević, a pobjednicima je u ime obitelji poginulog Roberta Barbića – Belog predao Tomislav Matijević.

POREDAK:
RK „Trsat“
RK „Arena – Jadrograd“
RK „Senj“
RK „Zadar 1954.“

I.Ž.