U spomen na Marina Ćaćića: Gospić domaćin memorijalnog turnira

0

Ovog vikenda, u subotu 16. rujna 2023. godine, Gospić će biti domaćin posebnog sportskog događaja koji nosi težinu i emociju. U organizaciji Malonogometnog kluba “Lika Šport” i pod pokroviteljstvom Javne ustanove Nacionalni park Plitvička jezera, održat će se Memorijalni međunarodni malonogometni turnir u znak sjećanja na tragično preminulog 23-godišnjeg nogometaša Marina Ćaćića.

Dan će početi emotivnim trenutkom, posjetom posljednjem počivalištu Marina Ćaćića u 12:00 sati na groblju u Ličkom Osiku. Marina Ćaćića, koji je tokom svoje kratke, ali impresivne karijere igrao za brojne klubove kao što su Croatia (Lički Osik), Rijeka, FC Isernia (Italija), Trnje (Zagreb), Jedinstvo (Bihać) i Nehaj (Senj), mnogi će pamtiti po njegovom talentu i strasti prema sportu kojeg je volio. Nažalost, preminuo je 23.12.2021. godine na malonogometnom turniru u Gospiću.

Nakon posjeta groblju, program će se nastaviti u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću. Svečano otvaranje turnira započet će u 12:45, a prva polufinalna utakmica između MNK “Lika Šport” i MNK “Šibenik 1983” na rasporedu je u 13:00 sati. U 14:15 sati slijedi druga polufinalna utakmica između FC “Dobrepolje” i MNK “Split Trumm”.

Nakon toga, utakmica za treće mjesto održat će se u 17:00 sati, a u 18:15 očekuje nas veliko finale. Svečanost proglašenja pobjednika i dodjele nagrada zakazana je za 19:00 sati.

Ovo je prilika da se zajedno prisjetimo Marina Ćaćića i odamo mu počast kroz sport koji je volio. Pozivamo sve ljubitelje nogometa da se pridruže u ovom danu ispunjenom emocijama, uzbuđenjem i natjecateljskim duhom.

L.O.