U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradao 23-godišnji vozač

Jučer oko 13:45 sati na državnoj cesti DC-01 na području Bruvna dogodila se prometna nesreća u kojoj je 23-godišnji vozač Volkswagena, šibenskih registracija, izgubio život.

Prema prvim rezultatima istrage, do nesreće je došlo kada je vozač, koji se kretao iz smjera Udbine prema Gračacu, zbog nepoznatih razloga u zavoju prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u automobil marke Volkswagen s mađarskim registracijskim oznakama. U njemu su se nalazili 65-godišnji hrvatski državljanin i 64-godišnja državljanka Mađarske koja je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Nastavak ispod oglasa

Nakon sudara, vozilo s mađarskim registracijama se prevrnulo i završilo izvan kolnika. Vozač Volkswagena preminuo je na mjestu nesreće, a putnici iz drugog vozila prevezeni su vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu u Gospiću gdje su im dijagnosticirane lakše ozljede.

U vrijeme obavljanja očevida, promet na navedenoj dionici ceste bio je obustavljen od 14:03 do 18:00 sati. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti koje su dovele do nesreće. Policija je o ovom događaju izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu.

L.O.