U Županiji 3000 korisnika bez električne energije

0

Sniježne nevolje koje su djelomično a ponegdje i u potpunosti paralizirale životne aktivnosti stanovnika Ličko senjske županije, jutrošnjim novim snijegom ponovno su donijele nove probleme. Osim što je oko 3000 potrošača u Ličko senjskoj županiji bez elekrtične energije, mnogim putnim pravcima promet se odvija teško a ponegdje je i u prekidu. Oni koji su spremno dočekali prve udare sniježnih nepogoda, i pravovremeno uklonili sniježne padavine sa ulica, nogostupa i javnih površina, sudeći po današnjim prizorima u Otočcu, moglo bi se reći da su zakazali.

Gradske ulice u Otočcu zatrpane su novim snijegom, pojedina parkirališna mjesta popunjena su novim snijegom, pri čemu su i neki prilazi Supermarketima neočišćeni. Da li je u pitanju „subota“, ili su oni koji nadgledaju stanje prilika u gradu jutros zaspali, nije poznato, no bit će zanimljivo čuti u ponedjeljak, ili u utorak kada je sazvana redovna sjednica kolegija gradonačelnika Otočca Maria Barkovića obrazloženje subotnjih prijepodnevnih zatrpanih ulica.

Građani su otvoreno negodovali i psovali, dok su se neki uhvatili lopata i čistili što se očistiti može. Dio privatnika oko 11,00 sati sa teškim se strojevima uključio u raščišćavanje zatrpanih površina, što je zabilježeno okom naše kamere.

Dražen Prša