Ubio susjeda puškom na livadi

0

Gospić – Policijska uprava Ličko-senjska izvijestila je u 11,00 sati o ubojstvu u mjestu  Aleksinica, nedaleko Gospića. Po prvom, službenom izviješću policija je izdvojila tek da je ubojstvo počinjeno vatrenim oružjem i da je počinitelj ubojstva uhićen. Lika online neslužbeno doznaje da je do ubojstva došlo zbog dugogodišnje svađe dva susjeda.

Zamjenik karlovačke županijske državne odvjetnice Zdravko Car koji je nazočio očevidu, kazao je da se ubojstvo dogodilo na livadi u zaseoku Kučani, da je očevid obavljen, daljnje dokazne radnje i izvidi nastavljaju se, a tijelo ubijenog muškarca I.K (54) prevezeno je na obdukciju. Dodao je da je poznat i počinitelj ubojstva A.Ć.(55) nad kojim se provode daljnja ispitivanja te da će javnost o detaljima biti izviješćena po okončanju istrage.

Oglas

Ubojstvu su, kako neslužbeno doznajemo, prethodile dugogodišnje svađe i razmirice oko zeljišta. Zadnji kobni susret dvojice susjeda odigrao se danas, kada se navodno A.Ć. vraćao iz kafića i sreo susjeda I.K., izašao iz auta i puškom M48 ga ubio na obližnjoj livadi. Ubijeni I.K. ostavio je iza sebe suprugu i malodobnu kćer.

Dražen Prša