Ugovorio radove pa ukrao miješalicu, „Porsche“ oborio rekord na A-1!

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom s područja Gospića (Lički Osik) zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela prijevare i krađe.

Majstor se sumnjiči da je tijekom 2019. godine kao vlasnik građevinske firme dogovorio izvođenje građevinskih radova na obiteljskoj kući 56-godišnjeg austrijskog državljana u Bjelopolju. Primio novac, ali radove nije niti približno izvršio, te je tijekom izvođenja radova od austrijskog državljana ukrao miješalicu za beton.

Nastavak ispod oglasa

Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
Jučer su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske na dijelu autoceste A-1, smjer Split, između čvora Gospić i odmorišta Zir, gdje je brzina prometnim znakom bila ograničena na 130 km/h, zaustavili 46-godišnjeg slovačkog državljanina, vozača osobnog automobila. Slovak je sa svojim Poršeom skoro „letio po cesti kada mu je uređajem za mjerenje brzine „Traffivision“ utvrđena brzina od 253 km/h. To je do sada apsolutni rekord zabilježen na ovome dijelu A-1!!!

On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od 1 mjeseca.

L.O.