Ulaganje u zdravstvo: Započeli radovi na sanaciji Stacionara Doma zdravlja Otočac

0

Župan Ernest Petry, zajedno sa svojom zamjenicom Jasnom Orešković Brkljačić i ravnateljem Doma zdravlja Otočac Ivanom Furlanom, danas je obišao radove na sanaciji Stacionara Doma zdravlja Otočac. Radovi su u punom zamahu, s ciljem poboljšanja uvjeta za pacijente i zaposlenike.

Radovi uključuju poboljšanje izolacije, zamjenu unutarnje infrastrukture, uređenje radnih prostora, kao i renoviranje sanitarnih čvorova. Takve nadogradnje ne samo da će poboljšati uvjete rada zaposlenika Doma, nego će, što je još bitnije, omogućiti krajnjim korisnicima zdravstvenih usluga – pacijentima da u renoviranim prostorijama dobiju kvalitetniju zdravstvenu skrb.

Oglas

Za ovaj hvalevrijedan projekt, Ličko-senjska županija osigurala je iz proračunskih sredstava iznos od 120 256,88 eura s PDV-om. Projekt je iznimno važan za zajednicu, a osigurana sredstva pokazuju da je zdravstvena skrb jedan od prioriteta županije.

Predviđeni rok završetka radova na Stacionaru je do kraja lipnja ove godine. Lokalna zajednica s nestrpljenjem očekuje završetak ovih radova, koji će bez sumnje doprinijeti povećanju kvalitete zdravstvene skrbi na području Ličko-senjske županije.

L.O.