Uskoro svečano otvorenje novouređene gradske plaže: Karlobag postavlja nove standarde

0

Biser Jadrana, Karlobag, očekuje početak nove ere u turizmu dok broji dane do svečanog otvorenja svoje novouređene gradske plaže. Ova značajna investicija od 1,8 milijuna kuna, koja predstavlja plod suradnje Ličko-senjske županije, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te Općine Karlobag, postavlja Karlobag u sam vrh destinacija koje promiču inkluzivnost i pristupačnost.

Uz inovativne sadržaje poput aqualifta, koji omogućuje osobama s invaliditetom i slabije pokretnima lagan pristup moru, Karlobag jasno poručuje kako je spreman zadovoljiti potrebe svih svojih posjetitelja.

Ličko-senjski župan Ernest Petry, izrazio je zadovoljstvo ovim projektom. U suradnji s načelnikom Općine Karlobag, Borisom Smojverom kao osobom koja je dala maksimalan trud u realizaciji projekta, Petry je izjavio kako je uređenje plaže samo jedan od mnogobrojnih projekata koji se provode po cijeloj Ličko-senjskoj županiji s ciljem poticanja razvoja turizma. Također je iskazao zahvalnost Vladi Republike Hrvatske i resornim ministarstvima za podršku u realizaciji ovog i brojnih drugih projekata.

Svečano otvorenje plaže bit će prilika da se lokalni stanovnici i turisti upoznaju s novim sadržajima i mogućnostima koje plaža pruža. Očekuje se da će ovaj događaj privući velik broj posjetitelja, te doprinijeti jačanju imidža Karlobaga kao atraktivne turističke destinacije na jadranskoj obali.

Za lokalne stanovnike i posjetitelje, ovo je prilika da iskuse jedinstvenu kombinaciju prirodne ljepote i modernih sadržaja koju nudi novo uređena plaža u Karlobagu. Ako već niste, posjetite novouređenu gradsku plažu koja predstavlja značajan korak prema razvijenijem i inkluzivnijem turizmu u Karlobagu i širem području Ličko-senjske županije.

L.O.