Večeras počinje Advent u Lici

0

Završene su posljednje pripreme za nadolazeći blagdanski spektakl – “Advent u Lici”. Novouređeno dvorište Ličko-senjske županije u Gospiću postat će središte zabave, i to večeras i sutra, u vremenu od 18 sati do 1 sat iza ponoći.

Poznata po organizaciji odličnih manifestacija, poput “Jesen u Lici”, Ličko-senjska županija se ponovno ističe, ovaj put s adventskim događajem. Atmosfera iščekivanja već je vidljiva, a fotografija ukrašenog eksterijera koju objavljujemo jasno govori da će posjetitelji biti uronjeni u pravu blagdansku čaroliju.

Župan Ernest Petry ističe da će “Advent u Lici” biti događaj za svakoga – od najmlađih, koji s nestrpljenjem iščekuju Djeda Božićnjaka, do odraslih, koji će uživati u tradicionalnim melodijama i modernim ritmovima. Poziva sve na dobru zabavu i bogat program koji je pripremila Ličko-senjska županija.

Za glazbeni ugođaj zaduženi su TS Lički tamburaši i TS Biseri Gacke, a moderniji glazbeni ukusi bit će zadovoljeni nastupima Lidije Bačić i DJ-a Matije. “Advent u Lici” će ugostiti i predstavljanje Miss Hrvatske za Miss Svijeta, dodajući poseban sjaj događaju. Također, bit će predstavljen CD s ovogodišnjeg “Lika festa”, festivala tamburaške, zabavne i pop glazbe.

Djed Božićnjak donosi toplinu blagdanskog duha, a darivanje nogometnih lopti razveselit će mnoge. Bogata ponuda jela i pića osigurava da nitko ne ostane gladan ili žedan.

Čarobni Božić s DND Gospić i “Pčelicama” bit će prilika za zajedništvo u duhu podrške i ljubavi, ističući prave vrijednosti blagdana.

Ličko-senjska županija dotjeruje posljednje detalje prije sutrašnjeg početka, a jasno je da će ovaj “Advent u Lici” biti vrijeme stvaranja dugotrajnih uspomena.

Poziv je upućen svima da se pridruže slavlju koje obećava biti jedno od najljepših događanja ovog prosinca. Spremite zimske kapute i pridružite se!

L.O.