Večeras predstavljanje knjige “Anera” Ante Nadomira Tadića Šutre u Gospiću

0

U Samostalnoj narodnoj knjižnici u Gospiću večeras u 19 sati će se održati predstavljanje knjige “Anera” autora Ante Nadomira Tadića Šutre.

Ante Nadomir Tadić Šutra, rođen 1963. godine u Ovrlji, Otok kod Sinja, istaknuti je hrvatski književnik i skladatelj. Od 5. kolovoza 1995. godine živi i djeluje u Kninu, povijesnom hrvatskom kraljevskom gradu. Šutra je umirovljeni časnik Hrvatske vojske te profesor komunikoloških predmeta. Njegova stručnost prepoznata je i akademski, jer je izabran u nastavno zvanje predavača u području društvenih znanosti, konkretno u polju informacijske i komunikacijske znanosti, grana komunikologije.

Šutra je poznat po svom bogatom književnom i glazbenom opusu. Među njegovim djelima, posebno se ističe pjesma “Stina pradidova”, za koju je Šutra napisao tekst. Glazbu za ovu pjesmu skladao je Davor Jašek, a izvode je Tomislav Bralić i Klapa Intrade.

Predstavljanje knjige “Anera” prilika je za sve ljubitelje književnosti da se upoznaju s novim djelom ovog renomiranog autora, čiji radovi odražavaju duboku povezanost s hrvatskom kulturnom baštinom i suvremenim društvenim temama.

L.O.