„Veličanstvena i pobjednička atmosfera u Otočcu„

Jučer je u prepunoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu održana Klauzura HDZ-a za Ličko-senjsku županiju, na kojoj je trebalo nazočiti oko 200 – tinjak dužnosnika HDZ-a sa područja Ličko-senjske županije. No zbog velikog interesa u gradu Otočcu HDZ-e je bio primoran otvoriti vrata i svima onima koji su htjeli nazočiti Klauzuri. Tako da je u dvorani bilo oko 600- tinjak nazočnih te su neki ostali i u predvorju i sa strane prateći Klauzuru na nogama. Potpredsjednik HDZ-a i koordinator za IX. Izbornu jedinicu Božidar Kalmeta zahvalio se Ličko- senjskoj županiji na svim izborim rezultatima do sada i prozvao aktualnu vlast da nije napravila ama baš ništa od PLANA 21. Dodao je da su ipak nešto učinili što su obećali, a to je da su podigli PDV-e i stvorili antipoduzetničku klimu, te na taj način uništili gospodarstvo u Hrvatskoj.
Zamjenik koordinatora Milinović je također naglasio da su spremni za izbornu utrku, te da je uvjeren da će ovdje u Otočcu biti jedan od najboljim rezultata na predstojećim parlamentarnim izborima. Čestitao je Gradskom odboru HDZ-a Otočac na kako je rekao sjajnom radu, još jednom pozvao na jedinstvo, te da se otklone bilo kakvi animoziteti ako postoje.
Branislav Šutić predsjednik GO HDZ-a Otočca zahvalio je Predsjedništvu ŽO HDZ-a LSŽ što je odabralo Otočac za ovu Klauzuru, te napomenuo da su spremni za parlamentarne izbore, ali i za lokalne izbore ma kada oni bili. Naglasio je odlučnost GO HDZ-a Otočca da okupi sve one koji imaju volje i želje pomoći u ostvarenju pobjede na parlamentarnim izborima ali i u smjeni ove nesposobne gradske vlasti u Otočcu koju podupire SDP-e.
Još su govorili Ante Kulušić i Ivan Šipić koji su također uvjereni u pobjedu HDZ-a u IX. Izbornoj jedinici od Omiša, Šibenika, Zadra, pa do Gospića i Otočca. Na Klauzuri su nazočili svi predsjednici Gradskih, Općinskih i Temeljnih odbora HDZ-a sa područja županije, predsjednici Kluba utemeljitelja, Zajednice branitelja, Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski, Mladeži HDZ-a LSŽ . Potporu svojom nazočnošću ovoj Klauzuri dali su i predsjednik HSS-a Ličko-senjske županije gospodin Zlatko Fumić, predsjednik HSP-a Ante Starčević gospodin Željko Nekić i predsjednik HSLS-a Ličko-senjske županije gospodin Ante Franić, na čemu im je predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ i zamjenik koordinatora za IX. Izbornu jedinicu Darko Milinović zahvalio, uz uvjerenje da će pridonijeti veličanstvenoj pobjedi HDZ – a i koalicijskih partnera u Ličko-senjskoj županiji na predstojećim parlamentarnim izborima, stoji u priopćenju Županijskog odbora HDZ-a LSŽ upućenog medijima.
Prle/ŽO HDZ LSŽ