Velika proslava za prvu godišnjicu LikaClubbinga

Nakon godinu dana  djelovanja, kao facebook team „Lika Clubbing“ odlučili smo u suradnji sa Studentskim Zborom Gacke napraviti veliku proslavu 1. rođendana , i to točno na prvu godišnjicu od našeg prvog eventa koji se održao 23.12.2011. u Gospiću.

Ovaj put promijenjena je lokacija događaja, a odlučili smo se za Veliki Šator koji će tokom blagdana biti postavljen u centru Grada Otočca.

Nastavak ispod oglasa

Događaj „Winter Sensation“ koji organiziramo povodom našeg  1. Rođendana održati će se 23.12.2012. s početkom u 21h. Nastupiti će DJ Vrxx (Gospić), DJ Danny Black (Gospić), DJ Alex Ivanov (Rijeka), Machonni MC (Šibenik), DJ cOa (Rijeka), DJ SmetcH (Zagreb).

Za svu našu vjernu publiku koja je tijekom cijele godine posjećivala naše evente u Gospiću biti će organiziran i autobus na relaciji Gospić-Otočac-Gospić po simboličnoj cijeni povratne karte od 39kn, u koju je uključena i ulaznica na event. Ulaz na „Winter Sensation“ biti će simboličnih 9kn.

Na događaju će biti i brojna iznenađenja, priprema se poseban lightshow i razglas, MC će izvesti poseban zabavni nastup, a ostale informacije ćemo otkrivati u danima koji dolaze.

U organizaciji i promocija eventa sudjeluju: Studentski Zbor Gacke, Grad Otočac, Noćni Život Zagreba (facebook team), GlasGacke.hr, Ličke-novine.hr, Likaplus.hr, Lika-Online.com, Cropartyjanka.com.

                                                                                                                               LikaClubbing