VIDEO Sjajan intro kao odlična najava LIKA FEST-a

0

 

Ličko-senjska županija objavila je intro spot nadolazećeg Lika Festa, događaja koji će održati 29. rujna na Trgu Stjepana Radića u Gospiću. Ovaj novi glazbeni festival ima za cilj očuvanje i promicanje tradicionalne ličke glazbe.

Ideja vodilja festivala je promicanje i očuvanje raznih glazbenih izričaja koji su svojstveni Like, od tamburaške i zabavne, do pop glazbe. U organizaciji Ličko-senjske županije, festival je platforma koja će okupiti talentirane izvođače i obožavatelje ovih žanrova.

Festival će se uklopiti u širi kontekst manifestacije “Jesen u Lici”, koja je sama po sebi popularna i dobro posjećena. Stoga se očekuje veliki odaziv publike na Lika Fest, s obzirom na njegov značaj i potencijal da postane godišnji događaj koji će dodatno obogatiti kulturnu i glazbenu scenu Ličko-senjske županije.

S obzirom na sve navedeno, Lika Fest 2023 obećava biti izuzetan događaj koji će doprinijeti ne samo glazbenoj, već i ukupnoj kulturnoj sceni Like i okoline. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti ako želite biti dio jedinstvenog glazbenog spektakla koji će, bez sumnje, ostati upamćen.

L.O.