Vikend u PU ličko-senjskoj: 26 prometnih nesreća

0

Od ukupno 26 prometnih nesreća koje su se tijekom vikenda dogodile na području Policijske uprave ličko-senjske, izdvajamo dvije u kojima su osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

U petak, 23. srpnja u večernjim satima zaprimljena je obavijest putem fax-a,  da se u Općoj bolnici Zadar nalazi 37-godišnji pacijent iz Slovenije, da je pao s motocikla u Novalji, te da ja zadobio teške tjelesne ozljede (prijelom rebara na lijevoj strani tijela).
Po izvršenom očevidu te prikupljenim saznanima utvrđeno je da je imenovani dana 23. srpnja 2010.g. oko 16 sati  upravljao mopedom slovenskih nacionalnih oznaka, te dolaskom do raskrižja sa prometnicom za AC“Straško“, a uslijed neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad istim te pao na kolnik i zadobio teške tjelesne ozljede.
Očevid na mjestu događaja izvršili policijski službenici  PU ličko-senjske.

Oglas

U subotu, 24. srpnja oko 14 sati  na državnoj cesti 23, u mjestu Brinje, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Nesreća se dogodila kada je 46-godišnji slovenski državljanin upravljajući s motociklom marke „Yamaha“, slovenskih nacionalnih oznaka, izgubio nadzor nad istim i pao na kolnik. Slovenski državljanin je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Ogulin.
Očevid na mjestu događaja izvršili su policijski službenici  PU ličko-senjske.

MUP