Više od 200 žena dalo potporu dr. Milinoviću

U sklopu svoje predizborne kampanje kandidat na listi HDZ-a dr. Darko Milinović načinio je večeras u dvorani KIC-a Gospić nezabilježen potez vezan uz političke skupove ove vrste. Njemu su podršku došle iskazati članice HDZ-a nježnijeg spola, ali i mnoge druge nestranačke žene. Njih 200-tinjak niti u jednom trenutku nisu dvojile kako je upravo dr. Milinović jedini stranački kandidat sa ovih prostora kojemu će dati svoj glas.

Zbog čega glasati za dr. Milinovića?

Nastavak ispod oglasa

Na ovo pitanje odgovorile su u ime Milinovićeva Izbornog stožera prof. Anela Serdar Pašalić i prof. Jadranka Pejnović, zatim studentica Veleučilišta „Nikola Tesla“ Elena Stilinović, dok su u ime medicinske struke govorile ravnateljica Opće bolnice Gospić dr. Sandra Čubelić i medicinska sestre Ruža Uremović. Dok su članice Izbornog stožera isticale Milinovićevu energiju, kreativnost i smisao za timski rad, medicinska je struka govorila je o dr. Milinoviću kao najboljem hrvatskom ministru zdravstva, uzornom kolegi i humanisti.

„Odličan, 4 podržale i „Senjkinje“

Ženska klapa „Senjkinje“ također je došla u Gospić dati potporu dr. Milinoviću. Otpjevale su pjesmu „Dajem ti srce zemljo moja“, što je bila je najbolja uvertira za govor uz ovakvu potporu pune dvorane.

Žene u središtu svijeta

-Ne mogu niti zamisliti s kakvim su osjećajima naše majke, supruge, sestre i kćeri osluškivale svaku detonaciju misleći na živote svojih najmilijih. Njihova srca, baš kao i srce moje majke podnijeli su tolike patnje i boli da je to teško zamislivo. Da nije žena i njihove snage, ne bi bilo niti slobodne Hrvatske. To vam nitko nikada ne može osporiti. Ovoga puta od vas tražim potporu jer znam, a i vi znate, da vas nikada nisam iznevjerio. Može vam netko npr. ukrasti mobitel, ali vam ne mogu ukrasti vaš glas, niti vaše srce koje kuca za Hrvatsku. Govorio sam pred 500, 1000 i 100 tisuća ljudi, ali nikada samo pred ženama, i na to sam ponosan, kazao je dr. Milnović koji je napomenuo kako je zastupljenost žena na visokim dužnostima u ovoj županiji među najvećima u Hrvatskoj .

H. J./N.M.