Zahvala župana Petryja na odličnoj suradnji!

Župan ličko-senjski Ernest Petry susreo se danas s načelnicima Općina i Gradonačelnicima, a kasnije i sa svim zaposlenicima Županije, predstavnicima javnih poduzeća i ustanova. Uoči nadolazećih blagdana svima je zaželio puno osobne sreće i zdravlja, a u sljedećoj godini poslovne uspjehe.

-Već sam  imao neformalno druženje s novinarima, zatim gradonačelnicima i načelnicima Općina i drago mi je što smo sada zajedno svi zaposleni u Ličko-senjskoj županiji. Želim se svima vama iskreno zahvaliti na odličnoj suradnji tijekom ovih pola godine i nadam se da će ta suradnja i naredne godine biti nastavljena. Na nama je da svojim radom i suradnjom revitaliziramo gospodarstvo na ovim prostorima.  Dakako da znatnijeg napretka neće biti bez sredstava iz EU fondova i Vlade RH. 

Nastavak ispod oglasa

Zahvaljujem vam što ste svi vi vrlo aktivni u svom segmentu rada. Jučer se na kolegiju župana čuo podatak kako smo od zadnjeg popisa izgubili 21 posto stanovnika. Da bismo pokrenuli demografski oporavak i gospodarsku proizvodnju svi mi moramo  djelovati u istom smjeru, a da naša djeca ostanu živjeti na svojoj djedovini.

Svima vama želim ugodne blagdane,  sretnu i uspješnu Novu 2022. godinu i svakako uspješan nastavak  suradnje, zaželio je okupljenima župan Ernest Petry koji je sretne blagane zaposlenicima Županije zaželio uz informaciji o ispleti Božićnica.

L.O.