Završnica natjecanja III. Hrvatske malonogometne lige

1

Natjecanje III Hrvatske  malonogometne lige (skupina Ličko-senjska) dolazi do kraja. U subotu, 05.ožujka 2011.godine u Gospiću (gradska športska dvorana) će se napokon tko odlazi u završnicu natjecanja. Raspored utakmica je slijedeći:

10,00   LIKA ŠPORT(Lički Osik) –VELEBIT (Gračac)

Oglas

11,15   VILA VELEBITA BIGROM (GospiĆ) – Krbava (Udbina)

12,30    DONJI LAPAC – ŠUMAR (Gospić)

Velebit iz Gračaca je već osigurao ulazak u završnicu sa prvog mjesta jer je prikupio nedostižnih 12 bodova.  S izuzetkom Donjeg Lapca svi ostali se nadaju plasmanu u završnicu. Lika šport igra protiv prvoplasiranog Velebita kojima ova utakmica ništa ne znači. Šumar je već gotovo uknjižio bodove sa Donjim Lapcem koji nigdje nije osvojio boda, pa je jedan od siguranijih za plasman u završnicu natjecanja. Nesretnik za ispadanje iz daljnjeg natjecanja mogao bi se tražiti u utakmici Vile Velebita Bigroma i Krbave koji će direktno odlučiti o svojoj sudbini.

U nedjelju,06.03.2011.godine sa početkom u 10,00 sati (Gospić-gradska športska dvorana) igrati će prvoplasirani i četvrtoplasirani klub, a odmah nakon njih će drugoplasirani i trećeplasirani odlučiti o sudionika finala.

Ovog vikenda će mladi nogometaši CROATIJE (Lički Osik) igrati protiv svojih vršnjaka iz Zadra. Nakon toga će zajednički otići na zanimljivu utakmicu ZADRA i HAJDUKA. Inače, momčadi starijih pionira i mlađih pionira Croatije nemaju dostojnog rivala pa će im ovo biti dobra prigoda da provjere svoju kvalitetu. Istovremeno trener Igor Šuper će provjeriti nekoliko nogometaša koji su pristupili Croatiji, a očekivao se nastup Ismara Smaillahovića koji je najveće pojačanje Croatije u prijelaznom roku, s obzirom da je već proveo pripreme u Milanu (Italija) i samo činjenica da BiH nije u europskoj uniji pa njegovi roditelji ne mogu dobiti radnu dozvolu u Italiji je spriječila njegov odlazak. U dogovoru sa splitskim Hajdukom ovaj mladi nogometaš nastupiti će za splitski Hajduk na turniru kadeta, ali će biti izuzetno pojačanje ovoj izuzetno kvalitetnoj momčadi.

Ivan Štimac se vratio kao trener u Croatiju i slaže vrlo jaku momčad. Provjera protiv Zadra će im dobro doći da procjene svoje mogućnosti i nivo pripremljenosti za nastupajuća natjecanja.