Župan Petry je bodrio Vatrene sinoć u Rotterdamu!

0

Sinoć odigrana nogometna utakmica u finalu Lige nacija svima nam je „kidala“ živce. Španjolska je pobijedila, ali tek nakon produžetaka, u izvođenju jedanaesteraca. Poznato je da je u finalnom susretu naše Vatrene bodrilo preko 25 tisuća navijača iz Hrvatske. Među njima bili su i brojni fanovi iz Ličko-senjske županije. Pasionirani sportski zaljubljenik župan Ernest Petry kaže kako nije postojala šansa da ne bude dijelom toga susreta, kada je za zlato hrvatskoj reprezentaciji nedostajalo toliko malo.

-Bio sam na toj utakmici i doista smo mi navijači iz Hrvatske pokazali kako se voli svoja Domovina i Vatreni koji su do kraja susreta pokazali zavidno nogometno znanje, volju i upornost. Vatreni su bili fenomenalni, uz dostojnu potporu nas s tribina.
Zbog obaveza sam u Rotterdam otputovao u zadnjem času, dio puta avionom, dio autobusom. Tako je bilo i natrag jer sam već jutros imao zakazane prve sastanke. Umor??? Pa umor se ne osjeća kada se voli i bodri naše „kockaste“, rekao nam je župan Ernest Petry.

L. O.