Ante Kovač poručio Karlu Starčeviću: “Dragi Karlo, ili budi muško ili obrij brkove”

0

Načelnik Općine Plivička jezera Ante Kovač nakon današnje sjednice Županijske skupštine u svom stilu je na Facebooku napisao objavu upućenu gradonačelniku Gospića Karlu Starčeviću. Prenosimo ga u cijelosti.

“Mnoge sam stvari znao svih ovih mjeseci, ali sve mislim politika je to. Ovo što su jutros pokušali izmanevrirati HSP i HDZ je nešto što traje već mjesecima. Kako sačuvati moralnu vertikalu svetog i presvetog Karla, kako mu omogućiti da javno osudi HDZ, a tajno ih podrži? Ili ne daj bože da se zna da većinu čini još k tome i SDSS?

E pa dosta je bilo i došlo je vrijeme skidanja maski, prijatelju. Dan prije proračuna pričali smo, Karlo, u Kninu sam bio sjećaš se, i rekao si kako proračun nećete rušiti. Sutradan ste ga rušili! Bili smo na sastanku mjesec dana prije izbora i nudili ti da budeš nositelj liste, ti si poslije tvrdio da smo te istjerali. Zvao sam te da ako već ne idemo zajedno, da mi nećemo dirati u Gospić i da se tamo potučeš jedan na jedan s Milinovićem, a da ti ne diraš Plitvice, Otočac i Novalju, a ti si za par dana vrbovao Kostelčevog zamjenika na svoju listu. Otrovne strelice si slao najviše prema Buri promjena, a sjeti se kako je nastala Bura prije dvije godine. Zajedno smo sastančili i dogovarali se o redoslijedu po općinskom ključu, a zadnji dan je četiri pravaša završilo na listi među prvih šest. Niti bi Bura bez tebe bila što je bila, ali niti bi ti bogami bio gradonačelnik Gospića da se nisi zakačio za priču nezavisnih.

Zato dragi prijatelju, muljao je Dado i tu je gdje je. Muljao je HDZ i gadno mu se piše. Samo nastavi muljati, dugo ćeš trajati. Jer onaj stari, pravi Starčević da je muljao nitko ga ne bi zvao „ocem domovine“ i da se krio iza tajnog glasovanja nikad ne bi spomenika imal.”