Članovi PAK Annapurne osvojili “Mars” na otoku Pagu

0

U najnovijem izdanju avanturističkog izazova, članovi Planinarskog avanturističkog kluba Annapurna proveli su nezaboravan vikend u ekstremnim sportskim izazovima na otoku Pagu. Vikend je bio ispunjen brojnim aktivnostima koje su oduševile prisutne, a sve u surovom, no prekrasnom krajoliku koji neodoljivo podsjeća na površinu Marsa.

Mirela, iskusni član kluba, predvodila je dio ekipe u osvajanju trail staze duge 14 km, uključujući i Via ferratu Life on Mars, zahtjevnu avanturu koja je testirala vještine i hrabrost sudionika na prevjesima stijena tik uz more. Milan i Stipe, također iskusni članovi, odabrali su penjanje na penjalištu Stogaj, gdje su se izazvali s nekoliko težih smjerova, dok su noviji članovi kluba imali priliku učiti o osnovama penjanja.

Sudionici su se nakon penjanja okupili kako bi podijelili dojmove i uživali u zajedničkom druženju, koje je obogaćeno gulašom pripremljenim od strane Kristijana, jednog od novih članova. Atmosfera zajedništva i zadovoljstva bila je vidljiva među svim prisutnima, stvarajući trenutke koji će se dugo pamtiti.

Ovaj događaj na otoku Pagu nije bio samo prilika za fizičku aktivnost i avanturu, već i za jačanje međusobnih veza i stvaranje novih, dragocjenih uspomena. PAK Annapurna i dalje ostaje otvoren za sve ljubitelje prirode i avanture koji žele postati dijelom ove dinamične zajednice, pozivajući zainteresirane da ispune online pristupnicu za članstvo.

Za sve koji teže avanturama i žele postati dio ovog uzbudljivog kluba, dostupna je online pristupnica na poveznici: https://forms.gle/aLcYGJAVQoar9cnv9. Pridružite se PAK Annapurni i zajedno istražujte nove horizonte avanture i prijateljstva.

L.O.