Danijel Tušak i Marija Ćaćić predstavili kandidaturu za gradonačelnika i zamjenicu

0

U prostorijama Kulturno-informativnog centra u Gospiću održano je predstavljanje kandidata za gradonačelnika grada Gospića, Danijela Tušaka, te kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika, Marije Ćaćić. Tušak je predstavio svoj program koji obuhvaća gospodarstvo, turizam, ruralni razvoj, poljoprivredu, mlade, starije građane, sport i stambenu politiku. Pozvao je investitore da predstave svoje ideje i projekte građanima Gospića, istaknuvši važnost transparentne komunikacije s javnošću i zajedničkog rada na prosperitetu grada.

”Kao poduzetnik, ali i čovjek koji je društveno angažiran građanin znam kako treba upravljati gradom, zajedno sa svim stručnjacima. Ovim putem pozivam sve koji su u skladu s mojom vizijom prosperiteta, otvaranja radnih mjesta i zadržavanja mladih u našem Gospiću, imaju ideje i projekte, da ih predstave javnosti. Naš način upravljanja Gospićem će se značajno razlikovati od svega do sada jer mi ćemo zajedno s građanima transparentno komunicirati sve detalje bitne za život grada i svakodnevno biti u kontaktu s javnosti, samo zajedno možemo napraviti nešto za naš Gospić” kazao je Tušak.

Ćaćić je naglasila svoje iskustvo u radu na EU projektima preko Lokalne Akcijske Grupe Lika, čiji je Tušak predsjednik. Izrazila je uvjerenje da će građani prepoznati njihovu stručnost i ljubav prema Gospiću te se odlučiti za promjene koje nude.

L.O.