Otočanin predao dvije puške

Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su  unatrag 24 sata dva kaznena djela, jedna prometna nesreća i dvije dragovoljne predaje oružja.

Policijski službenici PU ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživanja nad 34-godišnjakinjom iz Otočca zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe. Sumnjiči se da je 25. veljače 2017. godine tijekom prijevoza oštećenog 75-godišnjaka iz Zalužnice, Općina Vrhovine, na relaciji Zagreb-Otočac, u svom osobnom automobilu krapinske registracijske oznake, iskoristila njegovu nepažnju, tj. spavanje i mrknula mu novac. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a protiv nje je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Nastavak ispod oglasa

Svako malo iz Otočca informacija za pohvalu. Tako je jučer  građanin u Otočcu dragovoljno predao dvije puške, dok je u Karlobagu građanin predao 41 komad raznog streljiva, 3.5 metara sporogorećeg štapina i 3 detonatorske kapisle, što je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske preuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU/L. O.