Gospić – Sajam poslova 2012

0

Mjesec ožujak se već petu godinu zaredom u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje obilježava kao mjesec Sajmova poslova. Tako će i tijekom ožujka 2012. godine biti organizirana 22 “Sajma posla” u 22 grada u RH počevši od 1.ožujka u Splitu dok će se u Gospiću sajam održati 7. ožujka.

Kroz Sajmove poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje ostvaruje direktni kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika, potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada.

U okviru Sajmova poslova organizirat će se: okrugli stolovi, radionice,  forumi,  tribine i prezentacije na kojima će sudjelovati predstavnici Zavoda, poslodavci i posjetitelji.

Sajam je namijenjen poslodavcima, nezaposlenim osobama, studentima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola kao i  svim ostalim tražiteljima zaposlenja.

Sajmovi poslova organiziraju se uz podršku partnera na lokalnoj razini: lokalna samouprava, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Razvojne agencije, Centri za poduzetništvo, škole, veleučilišta, škole za obrazovanje odraslih i drugi.

Pod pokroviteljstvom Ličko-senjske županije i grada Gospića, a uz medijsko pokroviteljstvo Radio Gospića te uz partnerske institucije Sajam poslova u Gospiću organizira se 7.ožujka 2012.g. u Kulturno Informativnom Centru , Budačka  12. od 10-15 sati.

Prijave i dodatne informacije mogu se dobiti  u Hrvatskom Zavodu za zapošljavanje-Područna služba u Gospiću tel. 053/617-265, 617-266 i Ispostavama Otočac, Novalja, Senj, Donji Lapac i Korenica do 29.veljače 2012.g.

Lo