Gospićanka predala streljivo

0

Naoko miran dan koji je iza nas ipak nije bio bez policijskih intervencija. Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom s područja općine Vrhovine zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave. Sumnjiči se da je tijekom  mjeseca travnja 2016. godine krivotvorio službeni dokument na štetu pravnog poretka Republike Hrvatske.

Što je više turista u Novalji, to je proporcionalno više krađa. Tako su 3. kolovoza u ranim jutarnjim satima u Novalji nepoznati počinitelji su počinili razbojništvo  nad  njemačkim državljaninom, otuđivši mu mobitel. Neš’ ti akcije, jaka im fora.

Opet strašna krađa na Zrću. Jučer je na ovoj plaži    u Novalji  iz dva ugostiteljska objekta nepoznati počinitelj je ukrao mobitele  18-godišnje njemačke državljanke i 19-godišnjakinje s područja Zagreba. Valjda je u pitanju strast komuniciranja?!

Fajt se dogodio u Senju a  protiv počinitelja će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Svakoga dana stižu obavijesti PU o prekršajima u glisiranju.

Jučer u vremenu od 11.20 do 16.15 sati policijski službenici pomorske policije su  na četiri lokacije u novaljskom akvatoriju u nedozvoljenom glisiranju (unutar 300 metara od obale), zatekli četiri strana državljana (dvoje njemačkih državljana, talijanski i nizozemski državljanin). Zbog utvrđenog prekršaja izdani su im obavezni prekršajni nalozi. Vole ljudi da ih se vidi kako su financijski moći i da nama, običnim smrtnicima, pokažu kubikažu svojih džepova.

Jedna gospođa s područja Gospića dragovoljno je predala 94 komada raznog streljiva, koje je policijski službenik za protueksplozijski zaštitu Policijske uprave ličko-senjske preuzeo i pohranio u skladište do uništenja. Dojadilo ženi držati metke, a ni’ko ne puca.

P.U./L. O.