Heroji ulice pobjednici malonogometnog turnira Oluja ’22 u Karlobagu

Pred punim tribinama igrališta Laktinac u Karlobagu sinoć je završen malonogometni turnir Oluja ’22. Na turniru je snage odmjerilo osam momčadi, a pobjedom u finalu prvo mjesto je osvojila ekipa Heroja ulice. 

Turnir je odigran po sistemu kupa, a otvorili su ga domaćini, MNK Karlobag pobjedom  protiv ekipe CB Mack Brinje 2:0. U drugoj četvrtfinaloj utakmici ekipa Cesarice poražena je rezultatom 11:1 od momčadi 9. GBR Vukovi. Heroji ulice slavili su protiv ekipe Lukova Šugarja 5:1, a udruga SJP Tigar bila je bolja od PP Karlobag (7:2).

U polufinalu turnira Heroji ulice slavili su protiv MNK Karlobag rezultatom 1:0. U drugoj polufinalnoj utakmici ekipa 9. Gbr Vukovi bila je bolja od udruge SJP Tigar (4:3).

U srazu za treće mjesto ovogodišnjeg malonogometnog turnira u Karlobag snage su odmjerili domaćini MNK Karlobag i udruga SPJ Tigar. Slavila je domaća ekipa rezultatom 4:1.

U finalnoj, najvažnijoj utakmici večeri, ekipa Heroja ulice slavila je protiv 9. Gbr Vukovi rezultatom 4:1 i tako osvojila ovogodišnji turnir.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Petar Butorac (HEROJI ULICE). Najbolji golman, Ivan Jelić također dolazi iz pobjedničke ekipe, a najbolji strijelac turnira je Goran Lovrić (UDRUGA SJP TIGAR).

Ovogodišnji turnir u Karlobagu održan je u organizaciji Općine Karlobag i Turističke zajednice Općine Karlobag, a posjetitelji su uživali u spektakularnom lightshowu i vatrometu.

L.O.