Humanost na djelu Općine Brinje

0

Da postoje srca dobrote i ljudi koji su u najtežim trenutcima voljni pomoći potvrđuje i primjer iz Općine Brinje gdje su unatoč skromnim proračunskim sredstvima iskazali nesebičnu pažnju i pomogli u financiranju nabavke posebnog elektromotornog kreveta, antidekubitalnog madraca i običnog madraca za potrebe oboljelog sedmogodišnjeg djeteta Davida Burića.
Kako se Mirjana Burić, majka Davida obratila pojedinim nacionalnim televizijama sa svojom pričom i zamolbom a odgovora od nikoga nije dobila, za svaku je, u najmanju ruku za pohvalu izdvojiti hvale vrijednu gestu Općine Brinje koja je financirala nabavku elektromotornog kreveta, antidekubitalnog madraca i običnog madraca sa 12.000 kn.
Općina Brinje dobila je i pismo zahvale od majke Marije Burić s molbom da se njena zahvala javno obznani:
Poštovani načelniče Općine Brinje,
ovim putem želim zahvaliti Vama i svim djelatnicima naše Općine u Davidovo kao i u svoje ime. Davidu je bilo prijeko potreban krevet prilagođen njegovom zdravstvenom stanju koje je vrlo teško i komplicirano. Kao majka djeteta sa posebnim potrebama nemam riječi kojima bi opisala Vašu dobrotu i spremnost na pomoć kad je ona zaista najpotrebnija. Još jednom Vam velika HVALA i dragi Bog neka Vas blagoslovi u daljnjem radu.
Mirjana Burić

Dražen Prša