Jesi li za virtualni seks, a može i…

Neumorni lopovi, ucjenjivači, reketaši i ostale moralne spodobe stalno nalaze načine da bi nekoga opelješili. Najnoviji hit iz ove branše vezan je uz tzv. virtualni seks. O ovome se zadnjih dana sve glasnije govori, a na pijedestal novog načina iznude novca te su slučajeve stavili mediji.
Iz svih dijelova Hrvatske počele su pristizati prijave prevarenih muškaraca. Putem društvenih mreža javljala bi im se vrlo lijepa i zgodna djevojka. Natucajući loš hrvatski dama je nudila žrtvama virtualni seks, a bude li sve O.K. možda se ponekad i nađu. Svaki kontakt išlo se korak dalje dok se dama ne bi snimila potpuno gola, pokazujući svoje zamamne atribute. Onda je to tražila i od odabranog muškarca. Bila je to zadnja faza prevare.
Kada bi žrtva snimila svoje lice i tijelo „da pokaže dami s čime on raspolaže“, uslijedio bi hladan tuš. Stizala je ucjenjivačka poruka napisana na književnom hrvatskom jeziku kojom se od naivne žrtve traži uplata 500 eura na račun u nekoj afričkoj državi. Ukoliko se uplata ne izvrši, ucjenjivači su prijetili da će obnažene snimke žrtve poslati svim njegovim facebook prijateljima! Pri tome se moglo i cjenkati pa se ucjena spuštala i na 200 eura.
Epilog? Mnogi su platili jednom ili dva puta. Kada su uvidjeli da ih ucjenjivači nikada (ali baš nikada) neće ostaviti na miru, potražili su pomoć policije. Kod ucjenjivača i reketaša je znano kako nikada neće pustiti svoju žrtvu, bez obzira na ono „ časna riječ“ ili „majke mi“ da će uništiti inkriminirajuće materijale.
Prijave ucijenjenih muškaraca različite životne dobi zadnjih dana stižu iz cijele Hrvatske. Nije ostala imuna ni naše županija. Pokazujući svoje muške atribute, pokazali su veliku dozu vlastite naivnosti i započeli „ples s vragom“. Iz naoko benigne šale pošteni ljudi postaju žrtve ucjenjivača i ološa najnižeg kova. Navodno se u sve umiješao i Interpol. Zato dragi moji ako vam zgodna žena putem mobitela ponudi virtualni seks, uz mogućnost zabave „u živo“, dobro pazite da vas takav seks ne bi preskupo stajao!!!

M.S.

Nastavak ispod oglasa