Kada Policija ne ljubi novinara…

0
Pixabay

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su krim-istraživanje nad 64-godišnjakom hrvatskim državljaninom zbog  sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštenog zvučnog snimanja i prisluškivanja. Sumnjiči se da je u razdoblju od 7. svibnja 2013. godine do 15. travnja 2014. godine neovlašteno snimio više policijskih službenika, državnih odvjetnika, sudaca i osoba iz javnog društveno-političkog života u nejavno izgovorenom sadržaju. Bit će da je riječ o nekom zločestom novinaru koji ne voli policiju. A možda su te  emocije istovjetne i  obostrane! Pa ti onda pričaj pred novinarom „ko s kim, kada i zašto“. Došlo je vrijeme da čovjek ne smije krasti, psovati, imati ljubavnicu ili ljubavnika, našteliti tešku lovu i sl.

Policija je uhvatila i dvojac iz Vrhovina (68  i 59 godina) iz Vrhovina zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe. Mladići su u razdoblju od travnja do 14. svibnja 2016. godine u šumskom predjelu Turjanskog posjekli i ukrali 43 stabla bukve u državnom vlasništvu. 

Iz Otočca stiže vijest o počinjenom vandalizmu. U razdoblju od 25. svibnja do 8. lipnja 2016. godine u gradskom parku nepoznat počinitelj (ili ekipa) oštetio je 7 klupa u vlasništvu Grada Otočca. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Izgleda da u Otočcu malo koriste klupe u parku kada je trebalo toliko vremena da bi se otkrio majstor koji ne voli klupe.

P.U./L. O.