Karlobag očekuje najveći sportski događaj ove godine – 4.MT „Heroji Domovinskog rata“

0

4.MT „Heroji Domovinskog rata“ posvećen stradavanju svih branitelja u Domovinskom ratu koji se je trebao održati prošli tjedan, ali je zbog nevremena odgođen održati će se ovu subotu.
Regionalni nogometni sudac Stipe Lulić i bivši savezni sudac Josip Brkljačić prvim zviždukom u utakmici između Policijske postaje Karlobag i Hv 91 Zadar ovu subotu u 16:45 sati na igralištu Laktinac otvoriti će 4.MT „Heroji Domovinskog rata“ .
Od petka je najavljeno pravo ljetno vrijeme te bi sunce nakon olujne bure od prošlog vikenda trebalo obasjati Karlobag pa je organizator Mnk Karlobag tokom jučerašnjeg dana, na zadnjem sastanku uoči Heroja potvrdio i službeno kako će se turnir održati ovu subotu na igralištu Laktinac. Pripreme su u punom jeku, a domaćini će spremno dočekati sve sudionike i posjetitelje ovog velikog sportskog događaja na kojemu se očekuje 700 posjetitelja.
Organizator je u suradnji sa policijskom postajom Karlobag donio posebno priopćenje za posjetitelje. U subotu od 15:00 sati regulirati će se promet oko samoga igrališta kako bi se smanjile gužve, te se mole posjetitelji koji dolaze iz Karlobaga da dođu pješice na Laktinac dok će se svi ostali prosljeđivati uz glavnu cestu iznad Laktinca gdje su osigurana parkirna mjesta, ulica Braće Radića biti će otvorena samo za natjecatelje turnira.

Za glazbeni program od 16 sati pobrinuti će se Nikola Hećimović (Dj Hec) i tamburaški sastav Velebit koji će sa svojim nastupom krenuti od 23:30 uoči finalne utakmice.
U 22 sata održati će se poseban program organizatora za sve stradale branitelje u Domovinskom u kojemu će sudjelovati natjecatelji i posjetitelji turnira.
Ugostiteljski obrt Riva vršit će prodaju hrane i pića za sve posjetitelje na samom igralištu Laktinac.
– Svojim dolaskom uveličajte 4.MT „Heroji Domovinskog rata“ budimo svi zajedno u subotu u Karlobagu kako bi dostojno obilježili dan Domovinske Zahvalnosti, dan Pobjede i dan Hrvatskih Branitelja i kako bi se prisjetili svih onih koji su svoje živote položili na oltar Domovine, stoji u priopćenju MNK Karlobag.

Program proslave za 13.08.2016:

15:30/ Okupljanje sudionika.
16:00/ Program otvaranja.
16:30/ Najava utakmica turnira i sistem natjecanja.
16:45-23:00/ Utakmice po skupinama turnira.
22:15/ Program za sve stradale Branitelje u Domovinskom ratu.
23:00/ Utakmica juniora: Mnk Karlobag- Vikendaši Karlobag.
23:30/ Utakmica za 3 mjesto turnira.
00:05/ Finale turnira.
00:45/ Dodjela nagrada i priznanja.
01:00/ Zatvaranje 4. MT „Heroji Domovinskog rata“.
01:00- 04:00/ Glazbeni program uživo.

L.O.