Karnevalski urnebes u Senju

0
Foto: Samba ispod Volte
Foto: Samba ispod Volte

Protekle subote u Senju je bilo urnebesno. Četvrti senjski bal posjetile su mnoge maškare iz susjednih gradova, iz Krasice, Ledenica, Novog Vinodolskog, a u diskoteci Magnus, u koju više nije mogla stati ni igla, poseban gost večeri bila je ekipa iz Beča – Liana Zistuberi, Markinho i Brigitte, članovi samba batterie „Vienna Samba Project.“

Svi posjetitelji su uživali u nastupu senjske samba batterie „Samba ispod Volte“ koja je proizvodila zvukove zaraznog brazilskog ritma i atmosferu „Latino noći“, kao zadanu temu bala, dovela do vrhunca. Dobro raspoloženje strastvenim plesom je dodatno podizala i prava Brazilka Ana Claudia Glavina, koja u grad pod Nehajem redovito svraća iz Splita, gdje je iz rodne zemlje doselila zbog ljubavi.

Oglas

Ovoga puta sve nagrade za naj maske osvojile su domaće ekipe koje su pokazale svoju maštovitost u izradi maškarada i senjski karnevalski duh koji ne jenjava.
Prvonagrađeni su „Čiko i njegove mučače“, drugu nagradu osvojile su „ Florestine bonite“, a „Beračice marice“ treću nagradu.

Uzavrela atmosfera u drevnom gradu karnevala, šarenila i zabave jamči nezaboravan provod svima koji se nađu u Senju. Uz ljubazne domaćine, jelo i piće po pristupačnim cijenama i glazbu uživo, isplati se posjetiti Senj svih mesopusnih subota koje su pred nama.

A.P.