Klaster Lika Destination organizira online radionicu o mogućnostima karijere u turizmu

0

Klaster Lika Destination najavio je održavanje online radionice pod nazivom “Mogućnosti karijere u turizmu u Lici II”, koja će se održati putem Zoom platforme u petak, 29. ožujka, s početkom u 10 sati. Radionica je dio projekta sufinanciranog sredstvima Ministarstva turizma i sporta, namijenjena svima zainteresiranima za razvoj karijere u turističkom sektoru.

Predavači na radionici obradit će ključne teme od vitalnog značaja za suvremeni turizam, uključujući upotrebu umjetne inteligencije u turizmu, ekološki prihvatljive smještajne opcije, mjere hrvatskog zavoda za zapošljavanje te postupak dobivanja Green Destinations certifikata.

Oglas

Cilj ove radionice je pružiti sudionicima aktualne informacije i uvide u trendove koji oblikuju turističku industriju, posebice s naglaskom na održivost i tehnološke inovacije. Očekuje se da će radionica omogućiti sudionicima da bolje razumiju mogućnosti karijere u turizmu te kako tehnologija i održivost mogu doprinijeti njihovom profesionalnom razvoju i uspjehu.

Poziv je upućen svima zainteresiranima da se pridruže online radionici 29. ožujka i iskoriste priliku za proširenje znanja o suvremenim praksama u turizmu koje mogu unaprijediti njihov profesionalni put u ovoj dinamičnoj industriji.

L.O.