Laureati za priznanja i medalje povodom Dana Grada Otočca

0

Odlukom Gradskog vijeća Grada Otočca sa sjednice održane 10. siječnja javna priznanja i nagrade povodom Dana grada dodijeljena su mons. mr. Tomislavu Šporčiću, svećeniku u miru, koji će dobiti povelju počasnog građanina Otočca, nagradu za životno djelo Grada Otočca dobit će pedagog Ante Devčić i otočki pilot Dušan Bobić. Plaketa Grada Otočca dodjeljuje se DVD-u Sinac i OPG-u „Bronzi Bee“ iz Prozora. Plaketa Grada Otočca pripala je i Pizzeriji „Ruspante“ iz Sinca za turističku promociju Grada Otočca.

Za općepriznat nesebični i predani rad na zaštiti, promicanju i unapređenju operativne sposobnosti vatrogastva na području Grada Otočca, medalja Grada Otočca dodjeljuje se
Hrvoju Ostoviću iz Otočca.

Za zapažen osobni doprinos organizaciji kulturnih manifestacija radi očuvanja tradicije i običaja Gacke doline kao i nesebičan doprinos razvoju kulturnog stvaralaštva medalja Grada Otočca dodjeljuje se Jasni Ilić iz Sinca.

Višegodišnji humanitarni rad na području Grada Otočca priskrbio je Humanitarnoj udruzi „Dobra volja“ iz Zagreba medalju Grada Otočca.

Javna priznanja iz ove Odluke uručit će se dobitnicima na sutrašnjoj svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Otočca u povodu Dana Grada Otočca.

L. O.