Leo klubu Senj priznanje za “Najveći doprinos zajednici u kojoj djeluje”

1

U NP Plitvička jezera u Hotelu „Jezero“ uz nazočnost 130 delegata iz svih klubova u Hrvatskoj i njihovih gostiju održana je u subotu XVII. Konvencija Lions Distrikta 126 Hrvatska. Uz usvojene godišnje izvještaje o radu Distrikta koje je podnio aktualni Guverner Jusuf Šehanović na sjednici je i Usvojena strategija razvoja organizacije do 2020 g.

Na sjednici je I. Viceguverner Branko Dragičević izabran za Guvernera D-126 u mandatu 2011 -2013 g., a II. Viceguvernerka Nada Arbanas je izabrana za I. Viceguvernerku, a Nenad Prelog za II.Viceguvernera.Skupu se je obratio i Janez Bohorič internacionalni direktor LCI-a i Dorijan Maršić Guverner Lionsa Slovenije.
Pored Konvencije Lionsa održana je i konvencija Leo distrikta Hrvatska na kojoj je rezimirana jedna uspješna godina pod vodstvom Borne Bekera i izabrano novo rukovodtvo na čelu kojeg je nova predsjednica Iva Angebrandt.

Uz dobro ozračje na Konvencije je održana i sjednica Vijeća Guvernera kao i edukacija za nove predsjednike i tajnike.Bilo je i puno druženja, organiziran je izlet na Rastoke, dok su domaćini organizirali svečanu večeru sa humanitarnom tombolom i aukcijom u povodu 15 g. djelovanja LC Karlovac na kojoj su se bratimili LC Sv. Vlaho iz Dubrovnika i LC Poreč iz Poreča.

Na konvenciji Saveza Udruga LEO Klubova Hrvatske sudjelovao je i Leo Klub Bura Senj sa četiri svoja člana te primio priznanje za “najveći doprinos zajednici u kojoj djeluje”, zbog brojnih organiziranih humanitarnih akcija, nesebičnog služenja svojoj zajednici te pozitivnog imidža kojim pridonosi LEO i Lions Distriktu 126.
– „ ovim putem htjela prije svega zahvaliti svim članovima LEO kluba Bura Senj koji su uvijek nesebično pomagali i davali sve od sebe u rad udruge i na taj način mi pomogli da s ponosom primim ovo priznanje. Veliko hvala i svim građanima grada Senja i okolice bez čije pomoći ne bismo uspjeli ostvariti cilj svoga rada. Također hvala svim sponzorima bez kojih ne tako mali broj akcija ne bi bio kvalitetno realiziran. I svakako hvala LEO Distriktu 126, sa još uvijek aktualnim predsjednikom Borna Beker i podpredsjednicom Petra Angebrandt što su prepoznali našu volju i želju za radom, te je na adekvatan način nagradili.
HVALA VAM SVIMA!! U nadi da ćemo nastaviti ovako ili još bolje, dragi prijatelji, srdačno vas pozdravljam, kazala je predsjednica LEO kluba “Bura” Senj Suzana Nekić.

Dražen Prša