Ljudsko smeće Popović relativizira četnički zločin

0
Željko Popović

Svjedoci smo Popovićevog portala „Slobodna laž“ kako je ljudski neshvatljivom podlošću pokušao blatiti Darka Milinovića, Milana Kolića, Petra Krmpotića, Branislava Šutića, Borisa Luketića, Darka Nekića, Ivana Turića, Ivicu Čačića Kockara, Ivana Tomljenovića Mimu, Marijana Kustića…….i da dalje ne nabrajamo jer je spisak takvih pozamašan, kao što će biti pozamašna financijska svota koju će morati isplatiti.

No međutim na veliku osudu javnosti koja ne može vjerovati da Popović kojega mnogi zbog zadnjeg teksta nazivaju i smećem, drznuo dirati u ono što je najsvetije a to je gubitak najbližeg člana obitelji Biljan.  I mi se usudimo nazvati ga smećem jer je prije nekoliko dana problematizirao pogibiju prve gospićke žrtve gospodina Ivana Biljana. To je čovjek  koji je prvi položio život na oltar Hrvatske domovine te je nedaleko Alarova brda pokošen četničkim rafalima. Taj čovjek je ostavio iza sebe uplakanu suprugu i dva sina od 9 i  12 godina, djecu koja su dječjim suznim pogledom tražili  oca kojega nikad više neće vidjeti. Što bi to novinarsko smeće trebalo istraživati, je li ga pokosilo  10 ili 15 četničkih projektila ? Te i takve žrtve ostavili su svoje najmilije ali su nam dali budućnost u suverenoj državi Hrvatskoj. Koliko Popovićeva mržnja može ići daleko, a u ovom slučaju usudili bi se reći da je to bolesna mržnja da dira rane obitelji Biljan. Ovim putem naš portal želi dati potporu obitelji Biljan, ali i stotina drugih sa kojima smo o tome razgovarali, da stojećki i hrabro izdrže ove zvjerske izljeve od Popovića, smeća kako ga u ovom trenutku mnogi nazivaju. S kim god smo razgovarali ovih dana izražavaju svoje zgražanje, a dodatnu snagu obitelj Biljan neka pronađe u veličini svog oca i muža a takav tekst kao Popovićev neka ih ne dira jer se slažemo s onima koji kažu :  „To može napisati samo ljudsko smeće.“

I oni koje on  podržava posljednjih dana trebali bi duboko razmisliti o toj ljudskoj nakaradi, te da li im zapravo njegova podrška nanosi golemu štetu?

Mnogi se pitaju da li zapravo Popović ovakvim blaćenjem hrvatskih mučenika želi relativizirati četnički zločin počinjen u Gospiću ? Zbog zadnjeg teksta većina građana grada Gospića i Ličko senjske županije ovaj portal i njegovog urednika ne nazivaju više Slobodna laž nego Slobodno smeće.

V.I.