Maskenbal u Brinju

0

Prošle subote i Brinje je zahvatilo karnevalsko raspoloženje. Tradicionalni balovi pod maskama imaju desetljećima staru povijest održavanja u brinjskom kraju te se niti ove godine nije propustilo održati tradiciju i organizirati maskenbal.

Bal pod maskama se održao u hotelu „Lika“ Brinje, a organizatori su se potrudili  pripremiti odličnu zabavu za sve ljude dobre volje. Maskirani bal je okupio mnoštvo Brinjaka i njihovih gostiju, a sve ih je zabavljala grupa Dinamico band iz Gospića.

Za sve posjetitelje bala organizirana je tombola sa bogatim nagradama, a nagrade su podijeljene i maskama kojih je ove godine bilo mnoštvo te je žiri imao stvarno težak zadatak za proglasiti najljepše od najljepših.

Prvo mjesto osvojila je maškarana skupina „Tratinčice“ iz Korenice, drugi su bili „Meksikanci“ iz Otočca, a treće mjesto je osvojila skupina „Koalicija svak’ sa svakim“ iz Brinja. Nagrade najljepšim maskama uručio je načelnik Brinja Zlatko Fumić zajedno s vlasnicom hotela „Lika“ Anamarijom Lokmer Binički.

L.O./A.M.