Milanović u Gospiću: “U Lici i Gospiću HDZ će biti jači od nas, ali nemamo kompleksa”

Narodna koalicija danas je u Gospiću predstavila svoje kandidate IX. izborne jedinice za predstojeće parlamentarne izbore koji će se održati 11. rujna. Predstavljanju liste su prisustovali predsjednici tri koalicijske stranke, SDP-a, HNS-a i HSU-a. Predsjednik HSS-a Krešimir Beljak nije se pojavio na predstavljanju liste u Gospiću kao ni njegov stranački kolega Hrvoje Račić, 11. na listi Narodne koalicije.

Milanović je u svome govoru poručio kako će HDZ u Lici i Gospiću biti jači od Narodne koalicije, ali kako nemaju kompleksa.

Nastavak ispod oglasa

– Oba puta smo, kada smo odlazili s vlasti, ostavili za sobom red, poredak, pravila, veću šansu, gospodarski rast, veću zaposlenost, a tako je bilo i prije osam mjeseci. U tih je osam mjeseci napravljena šteta, ali nije velika, ne treba nam puno da stvari vratimo u normalan tijek, prava pacijentima u hrvatskom zdravstvu, reforme u obrazovanju, da vratimo Hrvatsku tamo kamo neovisno o svjetonazoru mora ići, a to je ne krajina, nego Zapadna Europa, gdje nam je mjesto i po dohotku i po poštivanju zakona, rekao je Milanović.

Na skupu su uz predsjednika SDP-a govorili i Silvano Hrelja, Ivan Vrdoljak i Rajko Ostojić koji je predstavio listu. Zanimljivo je to kako 6. na listi Narodne koalicije Nikola Maras nije dobio mogućnost da se u svome rodnom Gospiću obrati biračima.

L.O.