Ministri Oleg Butković i Ivan Malenica dali punu podršku Jurici Tomljanoviću i njegovom timu kandidata za gradsko vijeće Grada Senja

Jučer je predsjednik GO HDZ-a Senj i kandidat za gradonačelnika Senja Jurica Tomljanović sa svojim stranačkim kolegama ugostio čak dva ministra iz Vlade RH. 

U ranijim poslijepodnevnim satima u Senj je stigao Ministar  pravosuđa i uprave Ivan Malenica. Ministar je obišao stranačke prostorije HDZ-a Senj, gdje se kratko družio s predsjedništvom stranke, a prilikom čega je iskazao svoju punu podršku kandidatima na listi koalicije HDZ-HBS-HSS za Gradsko vijeće Senja i obnašatelju dužnosti gradonačelnika Jurici Tomljanoviću i kandidatu za gradonačelnika Grada Senja za novi mandat na predstojećim lokalnim izborima. 

Nastavak ispod oglasa

Ministar je prilikom svoje posjete obišao i  privremene prostorije Općinskog suda u Crikvenici-Stalne službe u Senju, kao i zgradu suda u Senju, koja je u fazi obnove. Ministar je rekao kako će nastojati ubrzati radove, a zahvalio je Gradu Senju i gradonačelniku Jurici Tomljanoviću što podržava rad i aktivnosti Ministarstva u Senju za koje je siguran da će se nastaviti i u novom mandatu. Najavio je i skoru digitalizaciju lokalne samouprave kroz brojne projekte koje Ministarstvo provodi u suradnji sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva u koju će biti uključen i Grad Senj.

U večernjim satima kandidati za gradsko vijeće koalicijske liste HDZ, HBS i HSS, te članovi gradskog odbora HDZ-a Senj srdačno su dočekali Ministra mora, prometa i infrastrukture i potpredsjednika HDZ-a Olega Butkovića. Ministar je u Senj došao kako bi iskazao punu podršku našim kandidatima na predstojećim izborima, a u svom obraćanju podržao je sve  projekte koji su navedeni u  izbornom programu za novo mandatno razdoblje koji će se  realizirati u suradnji s Ministarstvima Vlade RH. Rekao je kako je Senj oduvijek bio utvrda Hrvatske demokratske zajednice, te kako je siguran da pobjeda niti na ovim izborima neće izostati.

Od iznimne je važnosti za jednu lokalnu zajednicu imati čvrstu i kontinuiranu suradnju s Vladom RH, a sve u cilju realizacije što većeg broja projekata koje lokalna zajednica ne može provoditi sama. Jurica Tomljanović toga je itekako svjestan i u tome ima veliko iskustvo, te je siguran i najbolji odabir za obnašanje dužnosti gradonačelnika Senja u novom mandatu, koji će sa svojim timom budućih gradskih vijećnika, kandidata na listi koalicije HDZ-HBS-HSS, obavljati stručno, kvalitetno i na dobrobit svih građana grada Senja i mještana okolnih mjesta. 

L.O.