MNK „Karlobag“ će ove godine obilježiti 21. obljetnicu „Oluje“

Na subotnjem sastanku članova MNK „Karlobag“ odlučeno je da će se ovogodišnji 4.Malonogometni turnir „Heroji Domovinskog rata“ održati povodom proslave Domovinske zahvalnosti, dana pobjede i dana Hrvatskih branitelja. Turnir će se održati 6. kolovoza na općinskom malonogometnom igralištu „Laktinac“. Prema protokolu sve će započeti 2. kolovoza od 18.30 sati polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i sv. misom zadušnicom. Nakon toga slijedi izvlačenje skupina malonogometnog turnira.
Popularnost karlobaškog malonogometnog turnira je postojana jer će se i ove godine nadmetati 8 ekipa. Malonogometni turnir odigrat će se 6, kolovoza s početkom od 16 sati. Sudionici turnira bit će raspoređeni u dvije skupine po 4 momčadi. Prvoplasirane momčadi iz svake skupine igrat će finale turnira, dok će drugoplasirane momčadi u borbu za 3 mjesto sa Herojima. Finalna utakmica koja će donijeti ovogodišnjeg pobjednika biti će na rasporedu iza ponoći u 00:30 sati. Branitelji naslova iz 2015 godine je momčad Specijalne policije „Tigrovi“ iz Gospića. Organizatori turnira i ove godine očekuju veliko zanimanje publike za taj sportski događaj. Turniru će i ove godine prisustovati mnogi uvaženi gosti i uzvanici. Priprema se bogati sportski i zabavni program na sam dan odžavanja malonogometnog turnira, a vrhunac večeri nas očekuje nešto prije ponoći kada će organizatori turnira izvesti poseban program u čast svim stradalim braniteljima po kojima je turnir i nazvan. Evo što o svemu kaže predstavnik organizatora Ivica Došen.
-Velikim zalaganjem volontera i svih članova organizacije, uz potporu brojnih sponzora i medijskih pokrovitelja uspjeli smo zadnje tri godine ovaj malonogometni turnir u Karlobagu, podignuti na jednu visoku razinu i koji je postao središnji sporski događaj u Karlobagu povodom proslave od završetka vojno redarstvene akcije Oluja. Drago nam je da se na ovaj način svi zajedno možemo prisjetiti svih naših branitelja koji su dali nemjerljivi doprinos u stvaranju neovisne Republike Hrvatske. Pozivamo još jednom sve vas da svojim dolaskom uveličate ovogodišnji dvodnevni program proslave u Karlobagu, rekao nam je voditelj organizacije turnira Ivica Došen.

H. J.

Nastavak ispod oglasa