Novopečena Miss Hrvatske Tea Mlinarić preuzela automobil

0
FOTO: Nikola Klobučarić

Predivna Tea Mlinarić osim titule Miss Hrvatske 2017. osvojila je i predivan automobil. Ipak, vožnju u njemu morat će pričekati.

Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić preuzela je ključeve svog automobila u prostorijama Auto Will, ali jedna anegdota snašla je ovu ljepoticu. Prilikom preuzimanja automobila Opel Astre, Tea nije predočila svoju vozačku dozvolu jer najljepša žena Hrvatske još uvijek nema položen vozački ispit, piše Dnevnik.hr.

Oglas

“Nedavno sam navršila 18-est godina i zbog puno obveza, ali i odlaska na svjetsko prvenstvo u Kinu, nisam stigla do polaganja, ali čim se vratim obavezno ću ići u autoškolu, kako bi mogla voziti ovaj prekrasan auto”,  izjavila je Tea Mlinarić, Miss Hrvatske 2017.

Ova crvena krasotica ostat će u Direkciji Miss Hrvatske, dok aktualna Miss ne položi ispit jer ugovorno samo ovlaštene osobe Miss Hrvatske, kao i Tea, mogu voziti Opel Astru. Ključeve automobila predao je Igor Somek, direktor postprodaje Auto Will, ali uz malu pošalicu izjavio je kako ćemo primopredaju opet napraviti kada Miss Hrvatske dođe s papirima i vozačkom dozvolom.

L.O./Nov@