Obraćanje GO HDZ – a Senj biračima grada Senja

Poštovani birači grada Senja i senjske okolice, veliko vam hvala na ukazanom povjerenju i odličnom odazivu na Lokalne izbore održane 21. svibnja 2017. Ovakav uspjeh HDZ-a i koalicijskih partnera ne pamtimo već jako dugo. Zahvaljujući vama, dragi birači, mi smo izborni pobjednici.

Za župana Ličko- senjske županije, g. Darka Milinovića i njegove zamjenike, g. Vicu Nekića i gđu Renatu Hodak glasovalo je ukupno 2431 birača.

Nastavak ispod oglasa

Za izbor članova Županijske skupštine, HDZ i koalicijski partneri ostvarili su 2456 glasova.

Buduće Gradsko vijeće Grada Senja, zahvaljujući vašim glasovima, imat će 8 vijećnika iz redova Hrvatske demokratske zajednice jer smo jučer dobili povjerenje 2088 birača.

Ovim smo osigurali ono što smo u kampanji obećali, a to je SIGURAN PUT ZA BOLJI SENJ!

Za gradonačelnika grada Senja, kandidat HDZ-a i koalicijskih partnera, g. Sanjin Rukavina i njegov zamjenik, g. Jurica Tomljanović dobili su povjerenje 2051 glasača.

Naglašavamo da je naš kandidat samostalno dobio samo 7 glasova manje od svih ostalih kandidata zajedno ( g. Igor Medved 1198, gđa Martina Vurušić Katalinić 480, g. Branimir Tomljanović Pacula 380).

Ova brojka nam govori da je g. Sanjin Rukavina prepoznat od većine naših sugrađana kao najbolji kandidat za gradonačelnika našeg Grada. To znači da je HDZ spreman za drugi krug izbora i uvjeren u izbornu pobjedu.

Stoga vas, dragi građani grada Senja,stranačke prijateljice i prijatelji i svi simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera, pozivamo da u nedjelju, 4. lipnja 2017., izađete u što većem broju na drugi krug Lokalnih izbora za gradonačelnika.

Završimo posao koji smo započeli i zajedno pobijedimo!

Gradska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Senj