Odlični rezultati za gospićke rukometaše na turniru u Opatiji

Završio je rukometni turnir u Opatiji koji je bio organiziran za dječake i djevojčice 2007., 2008. i 2009. godišta, a ekipa Gospića se vratila s čak 6 postolja i 11 individualnih nagrada. 

Rukometaši Gospića su na turniru sudjelovali s 10 ekipa i 70-ak najmlađih članova, te potvrdili odličan rad svih trenera. U gotovo svim kategorijama su uspjeli doći do postolja, a samim time došlo je i mnoštvo pojedinačnih nagrada.

Nastavak ispod oglasa

Prvi dio turnira je bio rezerviran za dječake koji su jednostavno nevjerojatnim igrama “osvojili” sva tri godišta. Prve ekipe dječaka 2007., 2008. i 2009. godišta su uvjerljivo i bez poraza završili ovaj turnir, dok je u 2008. godištu i ekipa Gospić 2 došla do zapaženog rezultata osvojivši 3. mjesto. U najbolje ekipe turnira sasvim zasluženo izabrani su Marko Čačić i Vedran Hećimović (2007.), Ivan Borovac, Luka Borovac i Karlo Korečić (2008.), te Vito Maras i Mateo Tonković Javorina (2009.).

Nakon dječaka na red su došle djevojčice koje su nastavile niz uspjeha. U 2007. godištu osvojile su 1.,  a u 2009. godištu 2. mjesto. U najstarijem godištu u najbolju ekipu su uvrštene Lea Stilinović i Martina Devčić, a u 2009. godištu Nika Ivančić i Lucija Erega. 

Najviše vesele uspjesi ekipa dječaka i djevojčica 2009. godišta budući je ovo bio prvi turnir ikad organiziran u njihovoj kategoriji (do sada su uvijek nastupali u starijim godištima). Veoma visoke pobjede u svim utakmicama pokazale su da treneri rade veoma kvalitetno, te da smo i u tom godištu među najboljim ekipama regije. Tijekom sezone bi svi turniri trebali biti organizirani i u toj kategoriji te se mladi rukometaši s pravom mogu veseliti novim izazovima.

L.O./V.A.