Održan sastanak Vijeća za prevenciju Općine Karlobag

0

Jučer, 11. svibnja, održan je sastanak Vijeća za prevenciju Općine Karlobag, na kojemu su uz zamjenika predsjednika Vijeća načelnika PP Karlobag Josipa Ružičke, koji je i vodio sastanak, bili prisutni i svi članovi Vijeća.

Na sastanku je razmatrano stanje sigurnosti na području općine Karlobag u prva četiri mjeseca ove godine koje je ocijenjeno zadovoljavajuće. Razgovaralo se i o pripremama za predstojeću turističku sezonu, te je zaključeno da će se prije početka sezone urediti parkirni prostor u mjestu Karlobag i sanirati određene ulice.

Članovi Vijeća upoznati su da će tijekom ljeta na području Općine Karlobag boraviti dodatni tim hitne pomoći koji će pokrivati područje od Jablanca do Sv. Marije Magdalene.

Također je još jednom naglašeno da je akcija dragovoljne predaje oružja još uvijek u tijeku, te je zaključeno da članovi Vijeća kroz svoje kontakte iniciraju građane na što veći odaziv ovoj akciji koja se provodi radi dobrobiti svih nas pod sloganom: „Riješite se oružja bez sankcija i učinite svoj život sigurnijim“.

PU