Održana svečana sjednica Skupštine DVD-a “Bag”

0

Karlobag – Svečanom sjednicom u vijećnici Općine Karlobag, obilježena je 10-godišnjica DVD-a Karlobag. Karlobaškim vatrogascima  na sjednici su se pridružili i uvaženi gosti: Zamjenik Načelnika Općine Karlobag Boris Smojver, Ivan Marković- tajnik županijske vatrogasne zajednice, Ivica Radošević-zapovjednik županijske vatrogasne zajednice i Miroslav Grabašnjak –predsjednik DVD-a Perušić.

Tajnik županijske vatrogasne zajednice Ivan Marković pozdravio je sve okupljene i čestitao DVD na uspješnom radu te izrazio nadu kako će se u skoroj budućosti u Karlobagu izgraditi vatrogasni dom.

Oglas

Zamjenik načelnika Općine Karlobag u svome govoru je najavio kako će vatrogasni dom biti izgrađen na Laktincu u Karlobagu, te je istaknuo kako je DVD Bag pohvaljen prilikom sudjelovanja u vježbi BAG 2010.

Nakon održane sjednice Skupštine Društva prisutnima se obratio zapovjednik Zvonko Bačić, zahvalio se prisutnima na doprinosu unutar Društva, te upoznao okupljene o radu DVD-a kako u prošloj tako i u proteklih 10 godina.

H.J.