Otočac – Izvještajna Skupština HVIDR-e

Danas 12.ožujka, s početkom u 10 sati u velikoj sali DVD-a Otočac održana izvještajna Skupština Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Otočac.

Nakon intoniranja himne i odvanja počasti minutom šutnje za sve poginule u Domovinskom ratu predsjednik Udruge Nikola Cvitković dao je izvješće o radu za 2010. godinu, te izvješće o financijskom polovanju Udruge. Kazao je da Udruga HVIDR-a Otočac ima 144 redovita člana. Da se članstvo smanjilo zbog neplaćanja članarina i smrti pojedinih članova. Osvrnuo se i na ne ispunjenje obveza Grada Otočca i županije Ličko-senjske za nepružanje financijske pomoći Udruzi, a kako je naveo sve iz razloga složene financijske situacije i nemogućnosti plaćanja. Pohvalio je i dobru suradnju s Gradom Otočcem pri zapošljavanju u Dom za starije i nemoćne u Otočcu.

Nastavak ispod oglasa

Izvješće Nadzornog odbora za 2010. godinu podnio je Fabijan Tomaić koji je kazao da nisu uočene nepravilnosti u radu Udruge.

Na kraju su se prigodnim riječima obratili predsjednik Udruge HVIDR-a Crikvenice, predsjednik županijske Udruge dragovoljaca Domovinskog rata Božo Bižanović, gradonačelnik Otočca Mario Barković, te župan Ličko-senjski Milan Jurković.

Poslije izvještajne Skupštine upriličen je i domjenak za sve članove i uzvanike.

/ bib /