Otočac: Zahvala Bogu za kraj školske godine

Učenici i djelatnici osnovne škole “Zrinskih i Frankopana”  iz Otočca turnusa “ A”  jutros u župnoj crkvi Presvetog Trojstva uputili su zahvala Bogu za kraj školske godine 2009/2010 zahvalili su za ono što je njegov dar, ali i zahvalili su onima koji su svojom ljudskom suradnjom učinili da škola bude mjesto rasta ne samo u znanju, nego u cjelokupnom našem  razvoju kao osoba.

Predvoditelj službe riječi generalni vikar biskupije i otočki župnik, mons.mr.Tomislav Šporčić , izrazio je nadu da će ovogodišnja djeca biti ponosni na sve što su do sada i što sada čine. “Ne treba zaboraviti “ , dodao je, “ da nas je sve Isus Krist poslao da donosimo rod. Zbog toga, znanje i vještine koje ste stekli nemojte zadržati za sebe, nego stavite na raspolaganje drugima, jer to će vam donjeti sreću.”

Nastavak ispod oglasa

Službu riječi uveličao je dječji crkveni zbor predvođen s.Krešimirom Vuleta a za orguljama je bila gospođa Gabrijela Degoricija.

Na kraju generalni vikar mons.Šporčić uručio je ravnateljici Luciji Sekula dar, monografiju Gospićko-senjske biskupije. Poslije podne slavi se misa zahvalnica za turnus “B “ osnovne škole.

I.B.