Otočac: Zahvala Bogu za kraj školske godine

0

Učenici i djelatnici osnovne škole “Zrinskih i Frankopana”  iz Otočca turnusa “ A”  jutros u župnoj crkvi Presvetog Trojstva uputili su zahvala Bogu za kraj školske godine 2009/2010 zahvalili su za ono što je njegov dar, ali i zahvalili su onima koji su svojom ljudskom suradnjom učinili da škola bude mjesto rasta ne samo u znanju, nego u cjelokupnom našem  razvoju kao osoba.

Predvoditelj službe riječi generalni vikar biskupije i otočki župnik, mons.mr.Tomislav Šporčić , izrazio je nadu da će ovogodišnja djeca biti ponosni na sve što su do sada i što sada čine. “Ne treba zaboraviti “ , dodao je, “ da nas je sve Isus Krist poslao da donosimo rod. Zbog toga, znanje i vještine koje ste stekli nemojte zadržati za sebe, nego stavite na raspolaganje drugima, jer to će vam donjeti sreću.”

Oglas

Službu riječi uveličao je dječji crkveni zbor predvođen s.Krešimirom Vuleta a za orguljama je bila gospođa Gabrijela Degoricija.

Na kraju generalni vikar mons.Šporčić uručio je ravnateljici Luciji Sekula dar, monografiju Gospićko-senjske biskupije. Poslije podne slavi se misa zahvalnica za turnus “B “ osnovne škole.

I.B.