Otvoren trgovački centar Plodine u Novalji

0

NOVALJA – Danas u 9 sati, članica Uprave Đozi Heberling i gradonačelnik Novalje Ivan Dabo, svečanim puštanjem u zrak 69 balona, otvorili su 69. Trgovački centar Plodine u Novalji.

Novootvoreni Trgovački centar Plodine površine 4.600 m² svojim modernim izgledom potrošačima pruža bogatu asortimansku ponudu.

Interijer trgovačkog centra obuhvaća supermarket Plodine, 4 poslovna prostora s ponudom tekstilne robe, kućanskih aparata i potrepština te caffe bar Plodine s terasom s koje se pruža prelijepipogled na Novalju.

U podrumu objekta nalazi se garaža sa 110 parkirališnih mjesta.

Investicija novog realiziranog projekta kompanije Plodine vrijedna je 7 milijuna eura i otvoreno je 60 novih radnih mjesta.

Osim velikog broja akcija, sniženja i popusta za prve dane otvorenja, Plodine će kao i do sada u cijelom maloprodajnom lancu svakodnevno provoditi akcijske aktivnosti kako bi potrošači bili zadovoljni kupovinom i povoljnim cijenama.

Uz odjele svježih proizvoda; tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem, ribarnica, mesnica s kvalitetnom i provjerenom ponudom, pekara s dnevno svježim proizvodima i kolačima, delikatesate gastro odjel, potrošači će također moći uživati u kupovini i sireva otoka Paga i najvećem izboru proizvoda uglavnom domaćih ali i stranih proizvođača.

Na dan otvorenja, tijekom vikenda ali i sve naredne dane organizirane su brojne aktivnosti od kojih izdvajamo roštiljadu i poklone za potrošače.

Kompanija Plodine sa sjedištem i Upravom u Rijeci trenutno broji 69 prodajnih centara u svim većim i važnijim gradovima Hrvatske.

M.Š.