Otvorene prijave na natjecanje za „Zlatni ušćipak“

Turistička zajednica Grada Otočca ove je godine Božićnu čaroliju u Gackoj odlučila posebno zasladiti natjecanjem u pripremi uštipaka.

Natjecanje simpatičnog naziva „Zlatni ušćipak“ održat će se subotu 17. prosinca u gradskom parku u Otočcu. Mogu se prijaviti svi zainteresirani natjecatelji u timovima od minimalno 2 do maksimalno 5 sudionika. S obzirom na to da se manifestacija održava prvi put iz turističke zajednice vjeruju da će biti nekoliko hrabrih timova koji će se željeti okušati u ovakvoj vrsti natjecanja.

Nastavak ispod oglasa

Turistička zajednica svakoj će ekipi osigurati stol za potrebe pripreme smjese, osnovne namirnice (brašno, ulje, vodu, mlijeko, prašak za pecivo, sol i jaja) te zdjelice i vilice za degustaciju. Svaki tim dužan je sebi osigurati alat i posude za rad, plin i plamenik. Također, svaki tim može po želji dodati u smjesu vlastite namirnice, jer tko zna možda im baš one pomognu pozlatiti uštipke.

Manifestacija će započeti u 16:00 sati, a ocjenjivanje uštipaka i proglašenje pobjednika bit će u 19:00 sati. Svi prijavljeni timovi moraju do 18:00 sati pripremiti svoje uštipke, nakon čega će uštipci biti predani na ocjenjivanje žiriju.

-Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju „Zlatni ušćipak“ sukladno ranije navedenim uputama, molimo Vas da ispunite prijavni obrazac koji možete pronaći na stranici Turističke zajednice Grada Otočca (https://discover-otocac.com/hr/info/novosti). Popunjen i potpisan obrazac moguće je dostaviti osobno u ured Turističke zajednica Grada Otočca na adresi Kralja Zvonimira 17, svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati ili putem e-mail adrese tzg.otocca@gmail.com. Rok za prijavu je 15. prosinca do 15:00 sati., navode iz tamošnje turističke zajednice.

L.O.